WailSalutem Foundation
 

WailSalutem Sociaal Innovatie Lab

Meedoen in de samenleving is nog steeds niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel kinderen groeien op in een situatie met minder kansen, geldgebrek of een klein sociaal netwerk.
Simpelweg omdat hun wieg op de verkeerde plek stond. Wie op jonge leeftijd begint met een achterstand, heeft daar vaak de rest van zijn leven last van. Hierdoor gaat veel talent verloren.
Daarom willen we als WailSalutem stichting in samenwerking met onze partners zich inzetten om ervoor te zorgen dat jongeren gelijke kansen krijgen. En zo hun doelen en dromen waar kunnen maken. Gelijke kansen voor jongeren. WailSalutem heeft een hoger doel. Geen armoede, geen ongelijkheid en geen klimaatverandering in 2030.
Dat is het doel van de Sustainable Development Goals (SDG’s) waar Wailsalutem graag in het algemeen voor wil inzetten. Er is ook een doel over het onderwijs: in dit project willen we specifiek SDG4 Kwaliteitsonderwijs realiseren. Het streven hiervan is dat iedereen een leven lang kwalitatief onderwijs moet kunnen volgen, dus ook in beginfase.


We willen hier graag bijdrage leveren. We willen dit doel realiseren via een WailSalutem Sociaal Innovatie Lab.

Sociaal Innovatie Lab fungeert als broedplaats voor innovatie. Omdat het multidisciplinair is, bevordert een Innovatie Lab het soort breed, creatief denken dat nieuwe economische waarde in de gemeenschap genereert.
Jongeren die zelfverrijking vanuit huis niet als vanzelfsprekend meekrijgen, kunnen terecht bij Social Innovatie lab in Amstelveen. Hier gaan we met huiswerk- en studiebegeleiding, coaching, bemiddeling, themabijeenkomsten, rolmodellen, excursies en trainingen en workshops aan de slag met verrijking in de breedste zin van het woord. De zichtbare groei die de leerlingen meemaken en hun trots en dankbaarheid geeft voldoening, evenals de twinkelende ogen als eindelijk het kwartje valt. Wil je dit gevoel ook ervaren of meer weten? Neem alsjeblieft contact met me op!
info@wailsalutem-foundation.com

Help ons sociaal Innovatie Lab aan een vliegende start!

In ons Sociaal Innovatie lab willen we jong en oud stimuleren om te netwerken, nieuwe dingen te proberen, te innoveren, uit te vinden en samen te werken.

Daarnaast willen we in het innovatie lab verschillende diensten en apparaten aanbieden die niet iedereen zomaar in huis heeft: zoals  IoT apparatuur, Printers, 3D scanners, 3D-printers, Robot, elektronica start kit, servers, enzovoorts.

In ons Sociaal Innovatie lab willen we een plek beschikbaar maken om meetups te organiseren, workshops, lessen aan te bieden en hackathons te hosten.Steun Wailsalutem Foundation met een donatie!

Eenmalig, periodiek, een groot bedrag of een kleine bijdrage: wij zijn blij met alle donaties. Help ons om de talenten van bewoners van kwetsbare wijken tot bloei te laten komen

Wil jij de kinderen, hun gezinnen en de wijk blijven steunen?

Meld je aan als vrijwilliger of doneer ten goede van ons sociale innovatie lab, de lifecoaching en programmering van de ontwikkeltrajecten van de deelnemers.


WailSalutem Foundation Partners en Sponsors

Wilt u ons partner of sponsor worden neem dan contact met ons via: info@WailSalutem-Foundation.com of bel ons op +31646093841

Zullen we vrienden worden?

Wailsalutem Foundation doet niets liever dan impact maken op educatieve en maatschappelijke vlak. Om dit te bereiken zijn vrienden onmisbaar. Wanneer je ons wilt ondersteunen, komen we graag met je in contact

meer informatie: info@wailsalutem-foundation.com
wil je ons liever eenmalig ondersteunen? Dat kan ook. Scan de QR-code en onze dank is groot.

https://tikkie.me/pay/WailSalutem/H4fDS7RM1tit6eqcU41Wf